FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Barcelona, pentru a cincea oară campioana Europei

Data publicării:
barcelona echipa

Finala UEFA Champions League de la Berlin a fost o dispută intensă, cu multe faze de poartă și momente de fotbal de excepție, dincolo de golurile reușite de cele două echipe. 

Primul gol al partidei a apartinut Barcelonei. Ivan Rakitic a fost cel care a deschis scorul, în minutul patru. Alvaro Morata de la Juventus a readus egalitatea pe tabela de marcaj la scurt timp după debutul reprizei a doua, dar pentru scurt timp.

Luis Suarez a fost cel care a readus echipa Barcelonei în avantaj. Cu puţin timp înainte de finalul meciului, Neymar Junior a marcat cel de-al treilea gol pentru Barcelona.   

Mii de suporteri din Barcelona şi din Torino au călătorit până în capitala Germaniei pentru a-şi încuraja preferaţii. Un fan din Italia a mers 900 de kilometri pe jos până în Berlin ca să fie alături de idolii lui.

Juventus a fost pentru a opta oară în finala Ligii Campionilor, pe care a reuşit să o câştige de două ori. FC Barcelona a fost tot la a opta finală. Victoria de astăzi este cea de-a cincea în cadrul Champions League.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri