Finala UEFA Champions League se va juca între Juventus și Real Madrid

Data publicării:
finala uefa champions league

Real Madrid a ajuns pentru a treia oară în ultimii patru ani în finala UEFA Champions League. Jucătorii lui Zidane au pierdut returul cu Atletico, dar s-au calificat cu 4 la 2 la general. Galacticii se vor lupta pentru trofeu cu Juventus, în data de 3 iunie.

Miercuri seară s-a stabilit şi cea de-a două finalistă a UEFA Champions League. Chiar dacă a câştigat cu 3 la 0 pe Santiago Bernabeu, Real Madrid a trăit cu emoții returul cu Atletico.

Echipa lui Diego Simeone a avut un început extraordinar de meci. Saul Niguez a înscris în minutul 12, după un corner executat ideal de Koke. Imediat după aceea, Atletico a primit şi un penalty, la faultul lui Varane asupra lui Fernando Torres. Griezmann a înscris de la punctul cu var şi atmosfera a devenit incendiară pe Vicente Calderon.

Isco a făcut linişte chiar înainte de pauză. Mijlocaşul spaniol a fost pe fază şi a finalizat o acțiune superbă a lui Benzema. Gazdele au continuat să spere şi mai puteau înscrie o dată, dacă Navas nu intervenea salvator în faţa lui Carrasco şi a lui Gameiro. În poartă a trimis mingea marcatorul hattrick-ului din tur, Cristiano Ronaldo, dar reuşita i-a fost anulată pentru un presupus offside.

Real a pierdut cu 1 la 2, însă continuă lupta pentru apărarea trofeului.

La Cardiff, Real Madrid va încerca să câştige pentru a 12-a oară competiţia stelelor. Doar Juventus mai stă în drumul galacticilor. Citiți aici detalii despre acest meci.

Incidente înainte de meci

Douăzeci de suporteri şi cinci poliţişti au fost răniţi uşor în urma unor incidente care au avut loc înainte de meciul Atletico Madrid - Real Madrid, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, informează presa spaniolă, citată de News.ro.

Incidentele au avut loc după ce fanii au echipei Atletico au atacat mai multe autocare cu suporteri ai formaţiei Real, aruncând cu sticle şi alte obiecte. Persoanele rănite uşor au suferit tăieturi şi lovituri, dar care nu au necesitat spitalizare, conform serviciilor de urgenţă.

Forţele de ordine au intervenit şi au făcut un baraj pentru a separa cele două tabere.

Nicio persoană nu a fost internată în spital şi nu s-a efectuat nicio arestare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri