Florin Marin este noul antrenor al Astrei, după ce contractul lui Daniel Isăilă a fost reziliat

Data publicării:
235562 235562 florin marin piturca

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al formaţiei patronate de Ioan Niculae.

„Astăzi, 22 martie, clubul AFC Astra și antrenorul Daniel Isăilă au reziliat de comun acord contractul dintre cele două părți. Clubul Astra îi mulțumește acestuia pentru munca depusă.

Începând din 23 martie, funcția de antrenor principal va fi ocupată de tehnicianul Florin Marin. Îi urăm mult succes la revenirea pe banca Astrei după o perioadă de mai bine de un deceniu.”, scrie site-ul oficial al Astrei Giurgiu.

Daniel Isăilă a confirmat, pentru Digi Sport, despărţirea de Astra Giurgiu: „Au fost foarte multe motive, foarte multe aspecte, dar prefer să nu comentez. E decizia mea, asta este. Îmi pare foarte rău, am reuşit să realizăm lucruri extraordinare, cred că am făcut cele mai mari performanţe din istoria clubului. Le mulţumesc băieţilor şi le urez multă baftă în continuare. Am discutat cu domnul Dinu, am discutat cu domnul Niculae, doar dânsul mai trebuie să semneze. Viaţa merge înainte. Sunt convins că jucătorii au calitate şi că pot câştiga Cupa. Ei trebuie să rămână uniţi, ca să facă performanţă în continuare.”.

Astra a remizat aseară, pe teren propriu, 1-1 cu Oțelul Galați, și este la cinci puncte de liderul Steaua, care are și un meci mai puțin disputat.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri