Fluier final Pacos Ferreira - Pandurii: 1-1. Românii se întorc cu un punct din Portugalia

Data publicării:
142254 142254 pandurii pacos

 

Minutul 90+3. Fluier final Pandurii se întorc cu un punct din Portugalia.

Minutul 87. Anunciacao primeşte cartonaş galben după ce a intrat dur la Momcilovic.

Minutul 80. Ocazie pentru Pandurii. Buleică trage de la 18 metri la colțul scurt, portarul lui Pacos salvează în ultimul moment.

Minutul 49. Pacos Ferreira marcheazăRui Miguel combină cu Seri şi înscrie de la 9 metri de poarta lui Mingote.

Minutul 6. GOL PANDURII! Momcilovici deschide scorul printr-un șut sub bară, la colțul scurt, din interiorul careului mic. (VIDEO)

Echipele de start:

Pacos Ferreira: Filipe - R. Antonio, Valente, Gregory, Lopes - Anunciacao, Seri - Manuel Jose, Rui Miguel, Caetano - Bebe

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Erico, Christou, Momcilovici - Breeveld, Anton - Buleică, Eric, Ciucur - Matulevicius.

______________________

Pacos Ferreira, o echipă care a jucat pentru prima dată în cupele europene în sezonul 2007/2008, are parte de un început slab de sezon, dar tocmai bifase prima victorie din campionat, scor 4-3, cu Maritimo Funchal, în deplasare, și a pus punct unei serii negre de aproape cinci luni fără victorie în meciurile oficiale.

În prima etapă de UEL, Pacos a fost învinsă de Fiorentina, scor 0-3, în vreme ce Pandurii au pierdut acasă cu Dnepr, 0-1.

Ne așteptăm la un meci foarte greu, cu o echipă aflată în revenire de formă. Vom avea o misiune mult mai dificilă decât cu Braga. Pacos e mult mai ofensivă decât Braga. Îmi doresc cele trei puncte, pentru că numai așa mai rămân speranțe de calificare, deoarce în acest moment Dnepr și Fiorentina sunt favorite. Avem speranțe că vom înscrie și datorită faptului că Pacos a primit gol în fiecare meci din acest sezon”, declara antrenorul Cristi Pustai înainte de meci. 

Este important că avem trei jucători în lot care au evoluat în România. Ei mi-au oferit informaţii despre mentalitatea românilor. Este un lucru important într-un meci echilibrat. Ne gândim numai la meciul cu Pandurii, deşi situaţia din campionat este îngrijorătoare”, declara la rândul său antrenorul Costinha.

Pacos Ferreira a ajuns în grupele UEL după ce a pierdut clar în play-offul UCL, cu Zenit.

Meciul Pacos Ferreira - Pandurii Târgu Jiu pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri