Fostul internațional Ionel Ganea a ajuns de urgență la spital după ce i s-a făcut rău în sala de judecată

Data actualizării: Data publicării:
ionel ganea2

Fostul fotbalist Ionel Ganea a ajuns la spital în Făgăraş, după ce i s-a făcut rău la judecătoria din oraş, unde se afla la procesul de divorţ.

Ganea, în vârstă de 45 de ani, a leșinat, iar în cădere, s-a lovit ușor la față. Un echipaj medical al Ambulanței Brașov i-a acordat îngrijiri medicale în sala de judecată și apoi în drum spre spital. Fostul fotbalist a fost supus unor analize amănunțite. Medicii au stabilit că starea lui de sănătate nu este atât de gravă încât să fie nevoie de transfer.

Ionel Ganea a rămas însă internat în secția de Neurologie, sub observație. Fostul fotbalist divorţează după o căsnicie de peste 20 de ani.

Steluța Coțiu, medic coordonator la Serviciul de Ambulanță Județean Brașov: „Echipajul de la Fagaras a intervenit la Judecatoria Fagaras pentru un barbat de 45 de ani. Solicitarea initiala a venit pentru suspiciunea criza de epilepsie in spatiul public. Ajuns la fata locului, echipajul a oferit primul ajutor. Pacientul s a deplasat cu echipajul la CPU Fagaras unde i s-au dat ingrijiri ulterioare la solicitarea echipajului la locul incidentului pacientul era constient cooperant cu marca traumatica la nivelul gurii”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri