Fotbaliști de la Arsenal, atacați pe stradă cu cuțitele. Cum au reacționat turcul Ozil și bosniacul Kolasinac

Data publicării:
atac-ozil-kolasinac

Jucătorii lui Arsenal, Mesut Ozil (30 de ani) şi Sead Kolasinac (26 de ani) au avut probleme cu doi indivizi înarmaţi, în timpul zilei de joi, 25 iulie, însă fundaşul bosniac a reuşit să-i pună pe fugă pe tâlhari, transmite Mediafax.

Pe imaginile surprinse de camerele de luat de vederi, se poate observa cum Sead Kolasinac le-a stricat planurile celor doi hoţi.

Cei doi hoţi au venit pe motociclete şi au încercat în primă fază să-l jefuiască pe Ozil. Mijlocaşul a fugit de lângă maşina sa şi s-a îndreptat spre un restaurant aflat în apropiere.

Kolasinac i-a luat prin surprindere pe tâlhari şi a încercat să-şi facă dreptate de unul singur. Primul hoţ a reuşit să-l evite pe Kolasinac, însă al doilea a încasat un croşeu sănătos din partea bosniacului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un martor ocular a explicat ce s-a întâmplat: „Ozil părea absolut terifiat. Alerga pentru a-şi salva viaţa. Chiar cred că despre asta era vorba. L-am văzut cum a dispărut în restaurant cu răufăcătorii pe urmele lui. A fost o nebunie”.

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri