Fotbalistul de la AS Roma, Stephan El Shaarawy, a fost dat în judecată de un hoţ care a încercat să-i fure maşina

Data actualizării: Data publicării:
Stephan El Shaarawy
Fotbalistul de la AS Roma, Stephan El Shaarawy, a fost dat în judecată de hoţul care a încercat să-i fure maşina. Foto: Profimedia

Stephan El Shaarawy, fotbalist la AS Roma, a fost dat în judecată chiar de hoţul care a încercat să-i fure maşina. Bărbatul îl acuză pe sportiv că l-a lovit şi i-a provocat răni grave.

În februarie, El Shaarawy l-a pus la pământ pe un bărbat care spărsese un geam al bolidului său Lamborghini. Arestat şi condamnat la un an şi jumătate de închisoare pentru tentativă de furt, Jose Carlos Aliaga Sagardia, un chilian în vârstă de circa treizeci de ani, a decis la rândul lui să-l dea în judecată pe El Shaarawy pentru rănile suferite.

Fosta mare speranţă a fotbalului italian (28 de ani, 29 de selecţii) este anchetat acum de poliţia din ţara sa. Corriere della Sera scrie însă că doi martori oculari l-ar fi surprins pe Sagardia în flagrant delict de automutilare la puţin timp după incident, probabil pentru a face să se creadă că a fost agresat de fotbalist, scrie Agerpres.

"Acuzatul este un om care a furat o maşină. Poate să spună ce vrea, însă va trebui ca asta să fie dovedit", a declarat Gianluca Tognozzi, avocatul fostului rossonero.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri