FOTO. Cum a ajuns Dan Petrescu îmbrăcat în albinuță

Data publicării:
dan petrescu albinuta

Prezentatorul Dan Negru le-a amintit românilor o ipostază uitată cu fostul mare fotbalist Dan Petrescu, actual antrenor la CFR Cluj. El s-a îmbrăcat cu un costum de albină, la TV, de dragul fiicei lui.

„L-am văzut aseară pe Dan Petrescu în derby-ul cu Steaua și mi-am amintit că pe când încă juca în Anglia, l-am chemat la o emisune unde trebuia să se îmbrace într-un costum de albinuță și în fund să-și înfigă un ac cu care să spargă cât mai multe baloane. Juca în Premier League așa că m-a refuzat dar după doua zile m-a sunat spunându-mi că vine. Motivul a fost Rebecca, fetița lui care știa emisiunea și voia neapărat să vină. M-a mișcat gestul lui Dan. S-a îmbrăcat în albinuță deși știa că poza lui cu un ac în fund putea să apară oricând în The Sun - era vedetă la Southampton, abia plecat de la Chelsea. Pentru Dan a contat mai mult bucuria fetiței lui. Azi, Rebecca e femeie deja, au trecut vreo 18 ani dar poza cu Dan Petrescu-albinuță rămâne o frumoasă declarație de dragoste a Bursucului pentru fetița lui”, a scrie Dan Negru pe Facebook.

Dan Petrescu a fost unul dintre membrii „Generației de Aur”. A debutat la Steaua București pe postul de fundaș dreapta, echipă cu care a jucat o finală a Cupei Campionilor Europeni. În fotbalul european, a devenit un jucător extrem de important la Chelsea Londra, la care a jucat timp de cinci sezoane și a marcat zeci de goluri. După retragerea din activitate, a devenit antrenor, prima echipă pregătită de Petrescu fiind Sportul Studențesc. A câștigat titlul de campion al României cu Unirea Urziceni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri