FOTO. Echipa națională de fotbal are o nouă identitate vizuală

Data publicării:
logo-echipa-nationala-fotbal (1)

Echipa națională de fotbal a României are începând de astăzi o nouă stemă și noi echipamente, relatează Pagina de media. Noua identitate vizuală a fost gândită de agenția Bradient.

logo-echipa-nationala-fotbal (4)
logo-echipa-nationala-fotbal (4)

Noul logo este o reinterpretare a stemei României, ce cuprinde principalele elemente: acvila, capul de bour, delfinul și leul. 

„Am reinterpretat acvila Țării Românești, am reinterpretat capul de Bour, am reinterpretat leul oltean, am reinterpretat acvila transilvăneană și delfinul dobrogean. Am adăugat apoi fotbalul, simbolizat prin balonul rotund”, a explicat Aneta Bogdan, în cadrul evenimentului, adăugând că „noua siglă a naționalei de fotbal este românească sută la sută”.

„De astăzi, tricolorii joacă pe piept cu un blazon în care istoria românilor și susținerea lor sunt laolaltă pentru victorie. Noul blazon al Echipei Naționale și noul echipament vor fi pentru tricolorii de azi și de mâine o chemare la unitate și la dăruire. Pentru că doar împreună putem fi mai buni și doar împreună putem câștiga”, a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF.

logo vechi frf
Așa arată logo-ul vechi al FRF.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri