FOTO | Probleme grave de structură la noul stadion de 52 de milioane de euro din Craiova

Data actualizării: Data publicării:
st3

Stadionul Craiovei arată impecabil la o primă vedere, însă sunt mai multe „bube” care se descoperă treptat, scrie digisport.ro.

Într-o ierarhie realizată recent de un site din Polonia, stadionul din Bănie a fost plasat pe locul al patrulea, într-o companie selectă, depăşind inclusiv Wanda Metropolitano din Madrid, pe care se va juca finala Ligii Campionilor din 2019. În calcul au fost luate doar stadioanele inaugurate în 2017.

Până acum, s-a discutat de problemele avute cu gazonul, care e unul sub orice critică şi pune mari probleme echipei lui Mangia, care practică un joc combinativ.

Dar şi structura arenei are de suferit, după cum se arată pe pagina de Facebook „Craiova Cetatea Banilor”. Lucrurile ar putea să pună în pericol securitatea fanilor; dacă nu în acest moment, în viitor. Iar dacă luăm în calcul că stadionul a fost inaugurat în toamnă, lucrurile capătă o altă dimensiune. Nu putem decât să ne întrebăm în ce stadiu va fi arena peste 10 sau 15 ani.

Citiți și:

„Poate unii dintre dumneavoastră, mai țineți minte că anul trecut am semnalat niște stâlpi dezaxați la Inelul Perimetral de la Stadionul Nou din Craiova? La nici 6 luni de atunci, iată că eforturile excentrice au solicitat betonul „de calitate” până la distrugere ! Grinzile s-au fisurat ! Armăturile sunt deja dezvelite, deci în parte nu îşi mai îndeplinesc rolul ! În plus sunt expuse la coroziune”, notează oltenii, pe pagina de Facebook „Craiova Cetatea Banilor”.

Stadionul Ion Oblemenco are o capacitate de 30983 de locuri şi a costat aproximativ 52 de milioane de euro.

sursă foto: Facebook „Craiova Cetatea Banilor”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri