Gabi Iancu a adus victoria Stelei cu Viitorul

Data publicării:
steauaviitorul 1

Steaua a fost sub presiune în prima repriză a meciului cu Viitorul. Fără mai mulţi titulari în primul 11, roş-albaştrii au scăpat de gol la cele două ocazii mari irosite de Silviu Pană. A fost 0 la 0 după primele 45 de minute.

La reluare, fundașul Ţâru a fost eliminat dupa un fault în careu asupra lui Gabi Iancu. Fostul jucător al Viitorului a transformat și și-a trecut în cont prima reușită în acest campionat.

Cârstocea l-a pus la încercare pe portarul Stelei, apoi roș-albaștrii au primit o mână de ajutor de la Buzbuchi, eliminat direct dupa un fault asupra lui Grădinaru.

Pentru că nu mai avea schimbări la dispoziţie, antrenorul Bogdan Argeş Vintilă l-a trimis în poartă pe Daminuţă. Chiar si cu doi oameni mai putin, tot Viitorul a fost mai periculoasă - șutul suprinzător al lui Benzar a lovit însă doar bara. Învinsă cu 1-0, echipa lui Hagi rămâne fără victorie în Liga 1.  

Într-un alt meci din Liga I, Dinamo s-a impus la limită în faţa lui FC Braşov şi continuă seria rezultatelor pozitive din Liga 1. A fost 2-1 pentru echipa lui Flavius Stoican, graţie golurilor reuşite de Cordoş şi Cosmin Matei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri