Gabi Tamaș, arestat în Israel. Fotbalistul a condus cu 205 km/oră și o alcoolemie de 3 ori peste limita admisă

Data actualizării: Data publicării:
Gabirel tamas
Gabriel Tamaș | Foto: Guliver/Getty Images

Gabi Tamaș are din nou probleme cu legea. Fotbalistul lui Hapoel Haifa a fost prins conducând cu 205 km/oră pe autostradă și având o alcoolemie de trei ori peste cea admisă în Israel, scrie Digi Sport.

Gabirel tamas
Gabriel Tamaș | Foto: Guliver/Getty Images

Fotbalistul român a fost arestat, iar permisul i-a fost suspendat pentru 30 de zile. Tamaș se afla în mașină împreună cu două femei când a fost oprit de echipajele de poliție care l-au tras pe dreapta pentru că depășise cu mult viteza legală.

„Un jucător străin de fotbal a fost prins conducând cu 205 km/h pe autostradă și având o alcoolemie de 0.773 mg/l în aerul expirat”, anunță israelienii de la Sport 1. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, iar fotbalistul în cauză este Gabi Tamaș. Fundașul român de 35 se află în prezent la tribunalul din Petah Tikva, unde va fi judecat.

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Gabriel Tamaş este recunoscut pentru problemele cu alcoolul avute şi scandalurile provocate. În 2013, el a spart uşa unui bloc din Bucureşti şi s-a culcat în scara blocului. Locatarii au alertat poliţia, care l-au dus încătuşat la secţie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri