Gazonul stadionului UTA, împărțit suporterilor

Data publicării:
gazon

Peste 300 de suporteri ai echipei de fotbal s-au înscris pe internet pentru a primi o bucată din gazonul stadionului aflat acum în reconstrucţie.

Suporterii motivează gestul diferit:

- Pentru băiatul meu care e plecat din ţară de un an jumătate dar sufletul lui e rămas la Arad şi la UTA...
- Îi campioana provinciei şi că o iubesc de mic copil!
- Udate, îngrijite, la loc de cinste!

O idee care ne face să înţelegem cât de iubit este acest club”, spune Decebal Grădinaru, director general UTA

Stadionul pe care UTA a devenit campioană de şase ori şi a cucerit două cupe ale României va fi refăcut complet. Renovarea include şi schimbarea suprafeţei de joc, aşa că Primăria Arad a împrumutat un model din străinătate - le-a făcut cadou suporterilor bucăţi din gazonul echipei lor de suflet. Cu tot cu certificat de autenticitate!

Noua suprafață de joc a stadionului UTA va fi mai modernă decât cea prezentă. Aceasta va avea un sistem de drenaj ultramodern şi de asemenea va avea sistem de încălzire.

Noua arenă pe care va juca echipa din Arad va avea 12.000 de locuri şi va costa 32 de milioane de lei. Stadionul ar putea fi gata la mijlocul anului viitor, deşi iniţial se spusese că lucrările vor dura până în 2018.

„Estimăm că în condiţiile în care federaţia ar putea acorda o derogare, se vor putea desfăşura meciuri pe noua suprafaţă de joc încă în 2017”, spune Corina Drăghici, purtător de cuvânt Primăria Arad

Gazonul stadionului nu mai fusese înclocuit de mai bine de 40 de ani. Echipa UTA joacă acum în Divizia B şi luptă pentru promovarea în liga superioară.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri