Gent - Viitorul, 5-0. Hagi: „Scorul nu e prea dur! Meci frumos, multe goluri”

Data publicării:
579a7f7e95f9cf855f6417a1

 

Foto: academiahagi.ro 

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al celor de la Viitorul, grupare care are 7 ani de existență, nu a părut deloc supărat pe elevii săi după acest rezultat. Dimpotrivă, „Regele” a spus că astfel de momente pot ajuta o echipă să crească pe viitor, dacă știe cum să le managerieze.

„Lucrul bun cu care rămânem este că nu am stat să ne apărăm, am ieşit la joc, şi am încercat să jucăm fotbal. Pentru noi e un test foarte bun, din care trebuie să învăţăm, pentru că avem mulţi jucători tineri. Facem o analiză, vedem ce s-a greşit şi mergem mai departe, ne-am asumat riscuri în faţa unei echipe bune şi pragmatice, care a ştiut să exploateze fiecare moment important. Scorul nu este prea dur, dar dacă ştii să foloseşti astfel de momente, poţi să creşti pe viitor”, a spus Gheorghe Hagi, potrivit Digi Sport.

Hagi a catalogat partida, care nu a fost televizată în România, una frumoasă, mai ales că în prima repriză elevii săi au ținut trena.

„A fost un meci frumos, cu multe goluri. Ne-am creat şi noi ocazii în prima repriză, când jocul a fost echilibrat, dar am primit două goluri din faze fixe şi pe urmă era normal ca echipa să acuze şocul”, a spus „Regele”.

Viitorul nu s-a bazat în acest meci pe Brandan, „enigmă” lămurită de Hagi la final.

„Brandan a avut nişte probleme, nu era 100% refăcut şi nu am vrut să-l folosim pentru a nu risca o accidentare”, a spus Hagi, care a avut puterea să glumească la final.

„Am vrut să contribuim şi noi la meciul 100 al antrenorului advers", a mai spus Hagi, aluzie la faptul că Hein Vanhaezebrouck, antrenorul belgienilor, a bifat partida cu numărul 100.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri