Gesturi nesportive în meciul Petrolul Ploieşti – Gaz Metan Mediaş. Lupii galbeni merg în Europa League

Data publicării:
petrolul

 

Şase eliminări, multe gesturi nesportive şi două goluri: acestea au fost ingredientele meciului dintre Petrolul şi Gaz Metan Mediaş. S-a terminat 1-1, iar lupii galbeni sunt siguri de prezenţa în Europa League, indiferent de rezultatul din finala Cupei României cu CFR Cluj.

Petrolul pornea ca mare favorită în confruntarea cu Gaz Metan Mediaş, iar calculele hârtiei au fost aproape de a se confirma. În prima jumătate de oră, lupii galbeni au trimis de trei ori mingea în bară. Bokila a fost primul care a ratat ţinta, apoi Mohica a fost şi el urmărit de ghinion. Bara s-a opus de două ori deschiderii scorului, la aceeaşi fază.

Gaz Metan Mediaş a dat lovitura pe Ilie Oană pe final de repriză, când Vitinho a speculat eroarea lui Manasse.

Meciul a devenit extrem de tensionat în repriza secundă. Mai întâi, Geraldo a fost eliminat pentru un fault dur în careul advers. Apoi, jucătorii celor două echipe au fost aproape de o bătaie generală. Bornescu l-a muşcat de umăr pe Bawab, care a ripostat. Amândoi au văzut cartonaşul roşu, iar Cosmin Contra a fost la rândul său trimis în tribune.

Gaz Metan Mediaş a mai pierdut trei jucători până la final. Todea, Radu Zaharia şi Muth au fost şi ei eliminaţi.

Meciul s-a încheiat la egalitate: 1-1, după ce Hamza a transformat un penalty obţinut tot de el.

Petrolul a încheiat sezonul pe ultima treaptă a podiumului şi şi-a asigurat prezenţa în cupele europene, indiferent de rezultatul din finala Cupei României.

Meciul Petrolul Ploieşti – Gaz Metan Mediaş pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri