Sari la conținut
News Alert

Gigi Becali, aproape să aducă doi jucători importanți

Gigi Becali a declarat că Astra Giurgiu a condiţionat transferul atacantului Denis Alibec la Steaua de cel al fundaşului Junior Morais „la pachet”, patronul stelist afirmând că este aproape de a-l convinge pe brazilian să semneze, ceea ce i-ar aduce pe cei doi fotbalişti în echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf din iarnă, scrie News.ro.

gigi becali

Becali a precizat la Digi Sport că Astra nu e de acord să-l dea pe Alibec dacă nu ia bani şi pe Morais, brazilianului expirându-i contractul cu gruparea campioană vara viitoare.

„Era o combinaţie legată de Alibec. Dacă Morais semna, era legată de Alibec. Dacă semna era rezolvată. Sunt legaţi. Am negociat pentru amândoi, obligaţia voastră (n.r. - a celor de la Astra) este să-i obligaţi să semneze. Alibec a semnat toate reînnoirile de contract şi când a venit ăsta - eram sigur că e totul rezolvat - când a venit Junior Morais a zis: «eu vreau să vin, dar vin eu singur, vin la iarnă, vreau bani la semnătură». Adică, nu mai vrea să ia 500.000 Astra, vrea să ia (n.r. - Morais) o sută sau două de mii la semnătură, probabil. Ca să rămână liber. Semnează în iarnă şi vine din vară”, a spus Becali, precizând că este aproape de a-l convinge pe Morais să semneze cu Steaua ca jucător al Astrei, nu ca fotbalist liber de contract.

La finalul lunii septembrie, Becali anunţa că Denis Alibec a semnat cu Steaua, echipă la care urma să evolueze din iarnă. Însă oficialii clubului Astra nu au parafat actele de transfer ale atacantului, fiind nemulţumiţi de unele clauze din contract.