Gigi Becali, aproape să aducă doi jucători importanți

Data publicării:
gigi becali

Gigi Becali a declarat că Astra Giurgiu a condiţionat transferul atacantului Denis Alibec la Steaua de cel al fundaşului Junior Morais „la pachet”, patronul stelist afirmând că este aproape de a-l convinge pe brazilian să semneze, ceea ce i-ar aduce pe cei doi fotbalişti în echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf din iarnă, scrie News.ro.

gigi becali

Becali a precizat la Digi Sport că Astra nu e de acord să-l dea pe Alibec dacă nu ia bani şi pe Morais, brazilianului expirându-i contractul cu gruparea campioană vara viitoare.

„Era o combinaţie legată de Alibec. Dacă Morais semna, era legată de Alibec. Dacă semna era rezolvată. Sunt legaţi. Am negociat pentru amândoi, obligaţia voastră (n.r. - a celor de la Astra) este să-i obligaţi să semneze. Alibec a semnat toate reînnoirile de contract şi când a venit ăsta - eram sigur că e totul rezolvat - când a venit Junior Morais a zis: «eu vreau să vin, dar vin eu singur, vin la iarnă, vreau bani la semnătură». Adică, nu mai vrea să ia 500.000 Astra, vrea să ia (n.r. - Morais) o sută sau două de mii la semnătură, probabil. Ca să rămână liber. Semnează în iarnă şi vine din vară”, a spus Becali, precizând că este aproape de a-l convinge pe Morais să semneze cu Steaua ca jucător al Astrei, nu ca fotbalist liber de contract.

La finalul lunii septembrie, Becali anunţa că Denis Alibec a semnat cu Steaua, echipă la care urma să evolueze din iarnă. Însă oficialii clubului Astra nu au parafat actele de transfer ale atacantului, fiind nemulţumiţi de unele clauze din contract.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri