Gnohere a revenit la Dinamo. „Nu am primit amendă pentru întârziere, dar voi plăti o masă pentru întreaga echipă”

Data publicării:
Gnohere

„Am avut o discuție cu președintele și i-am transmis că am fost bolnav, că nu m-am simțit bine. Deci din această cauză am întârziat să vin la Dinamo. Nu am primit nicio amendă. Doar voi plăti o masă pentru întreaga echipă în cantonament sau după, ca să îmi cer scuze pentru întârziere. Asta am de făcut”, a declarat Harlem Gnohere.

Referitor la schimbările de pe banca tehnică a ”câinilor roşii”, Ghonere a afirmat: „Mircea Rednic nu mai e...Da, a plecat, dar a venit un alt antrenor. Am avut, de asemenea, discuții și cu dânsul și vom vedea cum va decurge totul. Sper să avem o colaborare la fel cum am avut-o și cu Rednic sau chiar mai bună. Deocamdată nu îl cunosc foarte bine ca să judec. Nu știu prea multe despre el, doar că a mai antrenat la Dinamo în trecut. Doar atât. Ieri ne-am întâlnit și la antrenament și a fost bine. Am vorbit cu Rednic în vacanță. Voia să știe de ce nu m-am prezentat pe data de 9. Am discutat și i-am arătat și dovada că am fost bolnav”.

Jucătorul lui Dinamo s-a referit şi la eventuala plecare de la formația din Ștefan cel Mare, grupare cu care mai este sub contract încă un an.

„În momentul în care clubul va primi o ofertă bună pentru mine care să ne convină, atât clubului, cât și mie, atunci ar fi bine, pentru mine și pentru Dinamo, să plec. Dar atât timp cât nu există nimic oficial, eu sunt la Dinamo. Știu că nu am pierdut mulți jucători de valoare, deci începând de la asta, rămâne de văzut ce vor decide președintele și antrenorul pentru următorul sezon. Trebuie să așteptăm primul meci și apoi să vedem partidele grele ca să ne cunoaștem nivelul cu adevărat. Pentru un atacant e clar că e o plăcere să marchezi. Sper să fac un sezon bun, deși nici cel care s-a încheiat nu a fost rău, dar sper să fie mai bun ca cel precedent”, a încheiat atacantul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri