Grafică video | Santiago Bernabeu va fi cel mai modern și mai spectaculos stadion din lume. Modernizarea costă 400 de milioane de euro

Data publicării:
stadion

Santiago Bernabeu va fi cel mai modern stadion din lume in 2023, promit șefii lui Real Madrid. Lucrările de modernizare vor începe la vară, imediat după încheierea campionatului. Miercuri, Realul joacă pe terenul Valenciei, în direct la Digi Sport 1, de la ora 22:30.

Este oficial, modernizarea stadionului Santiago Bernabeu va începe la finalul actualului sezon. Madrilenii vor investi 400 de milioane de euro, iar lucrările vor dura patru ani.

Galacticii au promis că Bernabeu va fi cel mai modern stadion din lume în 2023. Arena legendară a Realului nu va fi însă dărâmată.

Modernizarea va fi făcuta pe vechea structură, însă vor fi adăugate o mulțime de elemente noi, printre care și un acoperiș retractabil.

Pe perioada lucrărilor, echipa nu va părăsi actuala locație. Părți din tribune vor fi închise temporar pentru a nu afecta siguranța spectatorilor.

Stadionul inaugurat în 1947 își va păstra actuala capacitate, de 81 de mii de locuri.

Până să înceapă procesul de modernizare, Real continuă lupta cu rivalii de la Atletico pentru locul 2 in Liga. Miercuri, de la ora 22:30, în direct la Digi Sport 1, echipa lui Zidane joacă pe terenul Valenciei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri