Grigoraş trăieşte periculos: Remiză între CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu

Data publicării:
cfr-3

Cu doar două victorii în acest sezon, CFR Cluj a părut că poate trece cu bine de meciul cu Pandurii.

Florin Costea a fost agăţat în careu de Erico, iar căpitanul Cadu a transformat cu precizie lovitura de la 11 metri. Centralul Haţeganu a oferit apoi un moment amuzant - i-a pasat perfect lui Matulevicius în careu, dar atacantul n-a mai apucat să finalizeze pentru că se afla în offside.

Fostul jucător al CFR-ului, Nicoară, a avut singura mare ocazie a Pandurilor din prima repriză: şutul său a fost respins de Felgueiras.

Egalarea a venit în partea a doua. Brazilianul Eric a scăpat din marcajul lui Hora şi a trimis mingea în poartă. Doar intervenţiile lui Felgueiras au menţinut rezultatul neschimbat până la final. Rubio, Eric şi Nicoară au trecut pe lângă golul victoriei, iar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Petre Grigoraş a rămas cu o singură victorie în cele patru etape de când a venit pe banca CFR-ului şi este în pericol de a fi demis. „Asta-i situaţia! E dureros, e supărător, e trist, dar e adevărat”, a declarat antrenorul după meci. „Nu mi-a spus nimeni că e ultimul joc dacă nu câştig, că voi fi dat afară, n-am primit nici un fel... nu ştiu. Nu ştiu cât o să stau, întrebaţi-i pe dânşii - ei ştiu cel mai bine”, a adăugat Grigoraş.

Am început partida temător, dar în repriza a doua am dominat”, a spus pe de altă parte Cristian Pustai.

În primele opt etape, CFR Cluj a obţinut doar zece puncte. Pandurii ocupă poziţia a cincea, cu 14 puncte.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri