Hagi a refuzat să îi împrumute fotbaliști lui Becali. Jucătorii sunt doar de vânzare

Data publicării:
hagi becali

Negocierile cu jucătorii doriți sunt extrem de dificile, după cum a dezvăluit chiar Gheorghe Hagi, managerul tehnic al celor de la Viitorul. „Regele” a confirmat faptul că cei de la Steaua îi doresc pe Florin Tănase (21 de ani) și pe Răzvan Marin (19 ani).

„Am vorbit cu Gigi, dar am văzut că au jucători care joacă pe postul pe care evoluează Tănase, am văzut că Marin... împrumut nu se poate! Noi nu dăm jucători împrumut, noi vindem jucători. Restul, îi formăm noi”, a spus Hagi.

Becali dorea mai întâi să-i împrumute pe cei doi jucători de la Viitorul, după care, în cazul unei calificări în grupele unei competiţii europene, avea de gând să-i cumpere definitiv.

În afară de cei doi fotbalişti de la Viitorul, Steaua va ataca din nou pista Craiova. Aşa cum digisport.ro a anunţat încă de acum o săptămână, Becali nu a renunţat la visul de a-l transfera pe Andrei Ivan (19 ani). Alături de tânărul atacant, finanţatorul roş-albaştrilor şi-l mai doreşte şi pe Nicuşor Bancu (23 de ani). 

Cei doi fotbalişti ai grupării oltene sunt cotaţi la 900.000, şi, respectiv 450.000 de euro, iar latifundiarul doreşte să-i ia „la pachet”. Pentru Andrei Ivan, Steaua are concurenţă serioasă. Mai multe echipe din Franţa, dar mai nou şi Sassuolo (Italia), s-au interesat de serviciile sale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri