Hagi, replică dură pentru Becali

Data actualizării: Data publicării:
hagi2

„Becali să-şi vadă de bucătăria lui şi să nu-mi dea mie lecţii de fotbal!”. Asta i-a transmis Hagi finanţatorului FCSB, care a fost nemulţumit de primul 11 folosit de antrenorul Viitorului la partida pierdută cu CFR.

Gică Hagi nu i-a rămas dator lui Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor s-a plâns că Viitorul nu a avut cea mai bună formulă de start la meciul pierdut cu CFR Cluj, acum două etape.

„Am văzut că au început să facă și formațiile. E ultima pe care am putut să o văd în România. Dar învăț în fiecare zi câte ceva care nu are legătură cu fotbalul. Mamă, și la mine.. hehe. Domnilor, vedeți-vă de bucătăria voastră... Atâta le transmit. Lecții?... Să nu mi dea mie lecții, atât le transmit! Că aici nu suntem la Steaua, ca să-mi facă alții echipa!”, a spus Gheorghe Hagi, managerul tehnic de la Viitorul.

În a şaptea etapă a playoff-ului, Viitorul joacă la Craiova, în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la 20:45.

Replica la replică. Ce a declarat Gigi Becali

Gigi Becali i-a răspuns lui Gică Hagi, după ce „Regele” îl acuzase că se bagă peste antrenor, povestind un episod în care naşul său a dezvăluit că s-ar comporta asemănător. „Când eram la puşcărie, m-am întâlnit cu el la Academie şi mi-a spus: Acum că sunt patron, am ajuns să te înţeleg. Nu poţi să îl laşi pe antrenor să facă ce vrea el. Aşa mi-a spus. Nu îi răspund lui Gică niciodată, orice ar spune”, a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Citiți și: 

FCSB, pas greșit la Ovidiu. Hagi: Cred că Steaua a uitat că suntem campioana României

INTERVIU. Hagi se gândește să candideze la o funcție

Imagini de la Academia lui Hagi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri