Hamza susține că a fost bătut de bodyguarzii lui Radu Mazăre: „Sunt foarte dezamăgit, sunt şocat”

Data publicării:
hamza

Ziua liberă primită după victoria cu Oţelul a fost una neagră pentru tunisianul Younes Hamza. Atacantul Petrolului susţine că a fost agresat de doi oameni trimişi de Radu Mazăre după ce a avut un schimb de replici cu primarul Constanţei. Cei doi au fost la un pas de un mic accident în timp ce practicau sporturi nautice.

M-a insultat, eu i-am răspuns, apoi când am ajuns pe plajă două persoane m-au lovit, fără să îmi vorbească, au venit şi m-au lovit direct. A trimis pe cineva cu un jet-ski, care mi-a spus să ies pe plajă, apoi a trimis două persoane care m-au lovit”, susține Hamza.

Fotbalistul Petrolului şi-a scos certificat medico-legal şi a depus o plângere chiar la Poliţia din Mamaia.

Suntem oameni, nu suntem animale, dar vedeţi ce mi-au făcut. Sunt foarte dezamăgit, sunt şocat. Într-o ţară europeană ca România vreau să mi se facă dreptate, atât şi nimic mai mult”, mai spune fotbalistul.

Radu Mazăre a negat că ar fi vinovat de incidentul de pe plajă. Primarul susţine că golgheterul petrolist i-a pus viaţa în pericol în timp ce se plimba cu jet-ski-ul. La Ploieşti, fanii Petrolului au anunţat că vor organiza un miting de protest împotriva edilului de la malul mării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri