Harlem Gnohere a fost ales jucătorul etapei în Liga Europa

Data publicării:
gnohere

Fotbalistul echipei FCSB, Harlem Gnohere, autorul celor două goluri ale vicecampioanei României în partida de joi cu Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, a fost ales jucătorul etapei a treia a grupelor Ligii Europa.

Gnohere a obţinut o victorie clară în sondajul de pe site-ul UEFA, el fiind ales de 64 la sută din totalul fanilor care şi-au exprimat opţiunile.

Pe locul doi s-a clasat mijlocaşul echipei Zenit Sankt Petersburg, Emiliano Rigoni, cu 17 la sută, iar poziţia a treia a fost ocupată de portarul Giannis Anestis (AEK Atena), cu 12 la sută.

Au mai primit voturi atacantul Willian Jose (Real Sociedad) – 3 la sută, portarul Petr Cech (Arsenal) – 2 la sută, mijlocaşul Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) – 2 la sută şi mijlocaşul Lucas Ocampos (Marseille) – 1 la sută. Aflat şi el pe lista propunerilor, fundaşul Andreas Ulmer (Salzburg) nu are nici măcar 1 la sută.

Gnohere este al doilea jucător de la FCSB care este ales jucătorul etapei, după Constantin Budescu. Autor a două goluri în victoria lui FCSB împotriva echipei cehe Viktoria Plzen, Budescu a primit 46% din voturi.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri