Ianis Hagi, seară de grație la Genk: a înscris două goluri și a dat o pasă decisivă

Data publicării:
ianis hagi

Internaţionalul român Ianis Hagi a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă pentru KRC Genk, în meciul terminat la egalitate, 3-3, cu Sint-Truidense VV. Formația lui Ianis Hagi a jucat sâmbătă în deplasare, în etapa a noua a campionatului de fotbal al Belgiei.

Ianis Hagi a centrat la primul gol al oaspeţilor, marcat cu capul de Theo Bongonda (14), iar apoi a punctat de două ori din penalty (48, 60). 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În minutul 62, jocul a fost suspendat pentru aproximativ un sfert de oră, din cauza fanilor gazdelor, care au aruncat cu mai multe obiecte către poarta echipei oaspete. După reluarea partidei, gazdele au reușit o revenire incredibilă și au marcat trei goluri în 25 de minute. Au marcat de trei ori la rând prin Yohan Boli (62, 87) şi Garcia Tena (80), obţinând un punct nesperat.

Apoi meciul a fost întrerupt definitiv în minutul 88, din cauza comportamentului suporterilor ambelor echipe.  La scurt timp după meci, arbitrul partidei, Laurens Visser, a explicat: „Am fost obligat de Poliție să opresc meciul, pentru că siguranța jucătorilor nu mai putea fi garantată”, scrie digisport.ro.

Ianis Hagi, care are 3 goluri marcate în 7 partide jucate în campionatul Belgiei, a fost înlocuit în min. 69.

Echipa românului ocupă deocamdată locul 6 în clasamentul belgian. Pe primul loc se află FC Bruges, cu 20 puncte (din 8 partide), urmată de Standard Liege, 18 p (8 partide), KAA Gent, 17 p (8 partide), Royal Excel Mouscron, 16 p, Royal Antwerp FC, 15 p (7 partide) și KRC Genk, 14 puncte, potrivit Agerpres.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri