Ilie Balaci a murit. Mesajul soției sale: „Atât de mult a iubit Craiova, că a murit aici!”

Data actualizării: Data publicării:
Fostul fotbalist Ilie Balaci a murit

Fostul fotbalist Ilie Balaci a murit duminică, la vârsta de doar 62 de ani, iar vestea a căzut ca un trăsnet peste familia și apropiații acestuia, mai ales că sâmbătă el se simțea bine. Fiica sa, Lorena Balaci, a declarat că întreaga familie este în stare de șoc și că vorbise cu el sâmbătă seara, când l-a anunțat că nepotul său urma să joace la echipa under 17. 

Fostul fotbalist Ilie Balaci a murit

Citește și: De ce a murit Ilie Balaci

Nici soția lui Ilie Balaci, Dana, nu a avut cuvinte. „Atât de mult a iubit Craiova, încât a venit să moară aici”, a spus Dana Balaci. Ilie Balaci venise la Craiova pentru a-și vizita mama și pentru a merge la meciul CS U Craiova cu FCSB. 

Familia lui Ilie Balaci a decis ca trupul neînsuflețit să fie depus la stadionul din Craiova în după-amiaza zilei de luni, tocmai pentru ca toți cei care l-au iubit să-și poată lua rămas bun de ”Minunea Blondă”.

ISU Dolj a precizat, duminică, într-un comunicat că decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat după ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare.

"În jurul orei 09.40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz înca in echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical) a fost declarat decesul fotbalistului", a precizat ISU.

Citește și: Anchetă la Ambulanță după decesul lui Ilie Balaci. Care sunt suspiciunile

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Citește și: Mesajul emoționant al lui Hagi la moartea lui Ilie Balaci. Reacții în lumea fotbalului

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri