Ilie Balaci a murit. Ultimul lucru pe care i l-a cerut mamei sale înainte de a-și pierde cunoștința

Data publicării:
ilie balaci a murit

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, la vârsta de 62 de ani. Vestea a venit ca o undă de șoc pentru apropiații marelui fotbalist și pentru fanii Universității Craiova.

ilie balaci a murit

Anunțul decesului lui Ilie Balaci a fost făcut în direct la Digi Sport, de fostul său coechipier, Sorin Cârţu.

Ilie Balaci se afla în casa mamei sale din Craiova, unde a mers să vadă meciul CS U Craiova - FCSB. Din păcate, nu a mai apucat să vadă derby-ul. Balaci a încetat din viață în dimineața zilei de duminică.

Reporterul Digi Sport, Toni Sorică, a descris ultimul dialog dintre fostul mare fotbalist și mama lui, înainte de accidentul vascular care i-a adus sfârșitul: „Ilie Balaci aseară a fost la o petrecere, alături de câţiva prieteni, la ziua unei cunoştinţe. A ajuns la ora 3-3 şi jumătate la locuinţa mamei sale, în cartierul Rovine. S-a trezit de dimineaţă bine, iar apoi, din spusele mamei şi a vecinilor, ar fi simţit mici probleme, nu s-a simţit bine, i-a spus mamei că ar fi bine să-i facă un ceai cu lămâie. Nu avea, se pare, lămâie în casă, a mers la o vecină, iar în momentul când s-a întors, l-a găsit inconştient pe Ilie Balaci“.

Mama lui Ilie Balaci a chemat ambulanța în jurul orei 9.40, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru fostul fotbalist. Decesul a fost pronunțat în jurul orei 11.15.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri