Video Imagini şocante. Momentul în care o fotbalistă încearcă să îşi pună la loc, cu palmele şi pumnii, genunchiul dislocat

Data publicării:
fotbalista-isi-da-pumni-in-genunchiul-dislocat-youtube
Foto: Captură Youtube

Jane O'Toole, o fotbalistă din Scoţia şi-a dislocat genunchiul în timpul unei partide și a încercat să să-şi repoziţioneze genunchiul lovindu-se de mai multe ori cu pumnul, potrivit BBC, citat de Mediafax. Ea a reușit să ducă meciul la bun sfârșit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jane O'Toole, căpitanul echipei de fotbal feminin St. Mirren, a suferit o accidentare gravă în timpul partidei cu Inverness. Fotbalista a căzut rău în urma unei ciocniri cu o adversară, iar genunchiul său s-a dislocat. O'Toole s-a ridicat rapid şi a început să-şi lovească de mai multe ori genunchiul pentru a-l repoziţiona.

După ce a primit îngrijiri din partea staffului medical, jucătoarea a rămas pe teren pentru ultimele 40 de minute şi a terminat meciul din postura de integralistă.

Echipa lui Jane O'Toole a pierdut clar partida, scor 0-7.

Editor: A. D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri