Imaginile publicate de Ambasada Suediei la București, înaintea meciului de fotbal cu România

Data actualizării: Data publicării:
ibrahimovic hagi

Suedia - România este primul meci din grupă pentru naționala României de fotbal din preliminariile pentru calificarea la EURO 2020. Partida va avea loc sâmbătă, 23 martie, de la ora 19:00, la Stockholm.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înaintea meciului direct în care Suedia și România debutează în preliminariile Euro 2020, ambasada Suediei celebrează startul preliminariilor cu un video în care sunt prezentate goluri memorabile marcate de Gică Hagi și Zlatan Ibrahimovic, cei mai importanți fotbaliști din istoria celor două națiuni.

„Indiferent de scor, legendele rămân legende”, este mesajul transmis de Ambasada Suediei, în finalul colajului video.

Imaginile le-au adus aminte suporterilor de celebrul meci de la Cupa Mondială din 1994. Atunci, România era eliminată de Suedia în sferturile de finală. Era 1-1 după 90 de minute, 2-2 la finalul prelungirilor și 5-4 pentru nordici după penaltiuri.

După partida din Suedia selecționata pregătită de Cosmin Contra va întâlni, trei zile mai târziu, pe 26 martie, de la ora 21:45, naționala Insulelor Feroe, pe teren propriu. 

Sursa: Digi24, Digi Sport

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri