Sari la conținut

Imaginile-simbol de la stadionul Dinamo

 

Fotografiile cu un câine culcat pe gazon, alături de lumânări și flori, cu un fular al lui Rapid în jurul gâtului, au stârnit un val de emoție pe Twitter, scrie sursa citată.

Iar potrivit datelor de la autopsie apărute astăzi, Patrick Ekeng avea probleme la inimă. În raportul pe care medicii de la INML l-au întocmit apar mai multe probleme la inimă pe care fotbalistul din Camerun le-ar fi avut. Specialiștii contactați de Digi24 spun că aceste probleme sunt congenitale. Sportivul s-a născut cu anumite malformații. În acest raport apar anumite valori mărite cauzate de o infecție pe care, posibil, să o fi dezvoltat în țara natală.

Potrivit specialiștilor, aceste probleme nu pot fi depistate cu ajutorul testelor care se fac de obicei în cazul fotbaliștilor. Sportivii fac teste de efort, iar astfel medicii pot stabili dacă există sau nu probleme la nivelul inimii.

O astfel de afecțiune se poate descoperi doar cu ajutorul unui test de specialitate numit coronarografie, care se face în momentul în care există suspiciuni de probleme la inimă. INML așteaptă și rezultatele altor teste pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.