Liga Europa | Craiova, calificată în turul 3, după un meci în care salvarea a stat 7 minute pe teren pentru centralul partidei

Data actualizării: Data publicării:
arbitru 2

Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut, joi, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta, în manşa secundă a turului al doilea preliminar. În următoarea fază, Craiova va evolua contra AEK Atena, la 8 şi 15 august, primul meci acasă. Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, la meciul CSU Craiova - Honved Budapesta, din Liga Europa. Partida a fost înteruptă 35 de minute.

ACTUALIZARE 22:40 - Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, joi seara, după ce a învins-o pe Honved Budapesta cu scorul de 3-1, la loviturile de departajare, scorul fiind egal, 0-0, după 120 de minute, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, în manşa secundă a turului al doilea preliminar. 

La penaltiuri au marcat Ioniţă, Fortes şi Cicâldău, de la Craiova şi numai Ikenne de la Honved. Au ratat Kamber, Batik şi Bano-Szabo, toţi de la Honved.


Știrea inițială:

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, la meciul CSU Craiova - Honved Budapesta, din Liga Europa. Partida a fost înteruptă 35 de minute.

Incidentele au izbucnit în prelungiri, în minutul 119, la scorul de 0-0, după ce Fortes (Universitatea Craiova) s-a luat la harţă cu jucătorii adverşi în careul acestora. Fotbaliştii au început să se îmbrâncească, Qaka a împins brutal un jucător de-al lui Honved, pe Batik, iar arbitrul a încercat să intervină.

Hunter s-a retras spre linia de fund a terenului, moment în care o petardă a explodat la aproximativ un metru de el, aruncată din peluza gazdelor, şi în acelaşi timp centralul a fost lovit de un obiect, conform reluărilor TV. Hunter a avut nevoie de şapte minute de ingrijiri medicale, pe teren intrând şi ambulanța.

La ora transmiterii acestei ştiri, meciul a fost reluat şi se aşteaptă executarea loviturilor de departajare. Hunter şi-a revenit, dar a fost înlocuit de arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson.

Partida care contează pentru manşa secundă a turului preliminar al Ligii Europa a fost întreruptă 35 de minute.

În tur, scorul a fost tot 0-0.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri