Incidente pe stadion între suporterii echipelor la meciul Rapid şi Petrolul

Data publicării:
rapid
Foto: Facebook/Rapid

Jandarmii au intervenit miercuri seara, pe Arena Naţională, pentru a calma spiritele, după o serie de altercaţii între suporterii echipelor de fotbal Rapid Bucureşti şi Petrolul Ploieşti.

Partida dintre FC Rapid Bucureşti şi FC Petrolul Ploieşti are loc pe Arena Naţională, în cadrul rundei 20 din Superliga României, la meci fiind prezenţi în jur de 6.000 de spectatori.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Bucureşti, în timpul pauzei meciului dintre cele două echipe, un suporter rapidist a încercat să sustragă o bucată dintr-un banner al galeriei oaspete, motiv pentru care s-a produs un conflict în Peluza Sud.

Urmare a acestei acţiuni, suporterii Petrolului au încercat sa tranziteze spre Tribuna 2, dar au fost opriţi de efectivele de jandarmerie.

De asemenea, suporterii oaspeţi au aruncat cu materiale pirotehnice în direcţia Tribunei 2, urmând a fi identificaţi şi sancţionaţi conform cadrului legal în vigoare.

Jandarmii au intervenit pentru a restabili ordinea publică şi pentru a calma spiritele, evitând producerea unor incidente mai grave.

Suporterul rapidist care a sustras bannerul a fost interceptat de efectivele de jandarmerie, bucata de pânză a fost recuperată şi predată suporterilor oaspeţi, iar autorul va fi sancţionat conform prevederilor legale în vigoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri