Întâlnirea cu Gaz Metan Mediaş, o înfrângere greu de digerat pentru Petrolul Ploieşti

Data publicării:
petrolul-2

Un meci încins s-a desfăşurat sâmbătă între Gaz Metan Mediaş şi Petrolul. Lupii galbeni au făcut o primă repriză destul de modestă, iar cea mai mare ocazie le-a aparţinut gazdelor.

Pecanha a scos excelent lovitura de cap a lui Markovici, iar scorul la pauză a fost 0-0.

Ploieştenii au început mult mai bine repriza secundă. Priso a trecut primul pe lângă deschiderea scorului. Teixeira a irosit o ocazie monumentală: singur cu toată poarta în faţă, a tras în transversală.

Cea mai controversată fază a partidei s-a produs cu zece minute înainte de final. Vitinho a făcut şah mat apărarea Petrolului, a fost blocat iniţial de Pecanha, mingea i-a revenit şi a mai tras o dată. Guillerhme a respins, dar centralul Cristi Balaş a considerat că mingea a depăşit linia porţii şi a validat golul. A fost şi unica reuşită a partidei.

Antrenorul Cosmin Contra şi-a pierdut cumpătul după meci. A primit două cartonaşe roşii din partea lui Balaş şi a fost calmat cu greu de jucătorii echipei sale. „Eu nu am avut de obiectat la gol, pentru că nu am văzut, doar că trebuie să fii foarte sigur să validezi un gol dacă e dubios”, a declarat ulterior Contra. „La sfârşit i-am zis că de aia pleacă antrenorii valoroşi din România, din cauza arbitrajelor. Şi mi-a dat roşu. Pe munca noastră, unii care trăiesc de pe urma fotbalului şi a antrenorilor nu te respectă deloc. (...)Dacă trebuie să câştige cineva campionatul, să ne zică dinainte, că nu-i nicio problemă - jucăm de plăcere şi nu mai avem obiective măreţe. Cum ar fi să ne batem la titlu, pentru că nu avem nici o şansă”, a acuzat antrenorul Petrolului.

Petrolul nu mai pierduse de aproape un an nici un meci în Liga I. Ultimul eşec al echipei lui Cosmin Contra s-a înregistrat în sezonul trecut, tot la Mediaş.

Meciul Gaz Metan Mediaş – Petrolul Ploieşti pe DigiSport

 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri