Întâmplare amuzantă. Cum a aflat Moussa Sissoko că echipa sa, Tottenham, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Data actualizării: Data publicării:
Manchester City v Tottenham Hotspur - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg
Moussa Sissoko. Foto: Guliver/Getty Images

Mijlocaşul Moussa Sissoko nu a ştiut minute bune că echipa lui, Tottenham, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Supărat că Manchester City a marcat golul de 5-3 în prelungiri, el a părăsit banca de rezerve şi a mers la vestiare.

Manchester City v Tottenham Hotspur - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg
Moussa Sissoko s-a accidentat și a fost înlocuit în prima repriză a meciului Manchester City - Tottehnam. Foto: Guliver/Getty Images

„Eram pe bancă, am văzut golul de 5-3 şi m-am dus direct la vestiare. Eram singur, nimeni nu m-a însoţit, niciun ecran TV nu difuza imagini, iar în capul meu eram eliminaţi. Un membru al stafului a intrat în vestiar şi mi-a spus: <Incredibil, am făcut-o!> I-am răspuns: <Cum am făcut-o?> În momentul acela mi-a pus că golul a fost anulat. Atunci am luat un tricou, am uitat de accidentarea mea şi am alergat afară să mă alătur celorlalţi, pentru a nu scăpa sărbătorirea unui moment istoric. A fost un şoc emoţional incredibil”, a declarat jucătorul, potrivit News.ro.

Sissoko a fost înlocuit în minutul 41, cu Llorente, după o accidentare suferită în urma unui duel cu De Bruyne.

Formaţia Tottenham Hotspur s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Ligii Campionilor, datorită golurilor marcate în deplasare, deşi a fost învinsă, cu scorul de 4-3, de Manchester City, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. În tur, scorul a fost 1-0 pentru Tottenham, care a jucat atunci acasă.

Miercuri, s-au marcat cinci goluri în primele 21 de minute şi gazdele au avut un gol anulat pe final, care dacă ar fi fost validat le-ar fi adus lor calificarea.

Au marcat Sterling ‘4, ’21, Bernardo Silva ’11 şi Aguero ’59 pentru City, respectiv Son ‘7, ’10 şi Llorente ’73 pentru Tottenham.

În minutul 90+3, Sterling (Man. City) a mai înscris un gol, dar reuşita sa a fost anulată cu VAR pentru ofsaid.

Tottenham va întâlni în semifinalele Ligii Campionilor echipa Ajax Amsterdam. În cealalată semifinală se vor întâlni echipele din Liverpool și Barcelona.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri