Interdicții pe viață pentru suporterii care au atacat autocarul lui Manchester United

Data publicării:
autocar

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Manchester United a postat pe reţelele de socializare imagini luate din interiorul autobuzului în timpul atacului, în urma căruia un poliţist şi o persoană au suferit răni minore. Poliţia nu a operat nicio arestare, dar clubul West Ham lucrează împreună cu autoritățile pentru găsirea vinovaților.

„Aşa ceva nu este acceptabil şi vom colabora cu poliţia pentru a-i identifica pe cei responsabili şi îi vom suspenda pe viaţă de la meciuri”, a anunţat clubul londonez.

Federaţia engleză de fotbal va lansa de asemenea o investigaţie privind un alt incident, în care portarul David De Gea a fost ţinta unor diverse obiecte aruncate din tribune în timpul jocului de marți. În cele din urmă West Ham a câștigat cu 3-2 în fața "diavolilor" din Manchester.

Arena Upton Park (Boleyn Ground) va fi demolată şi va lăsa locul unui cartier de locuinţe. Din sezonul 2016/2017, West Ham va juca pe Stadionul Olimpic din Londra.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri