Ioan Niculae, după plecarea lui Dinu Gheorghe: „Vom vedea dacă voi mai investi la Astra de la anul”

Data publicării:
341017 341017 niculae dinu gheorghe

 

 

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a declarat că situaţia economică din România îl face să-şi pună semne de întrebare vizavi de investiţiile pe care le va face la clubul giurgiuvean în sezonul viitor, precizând că în primele luni ale anului 2014 a cheltuit 50 de milioane de lei.

„Vom vedea dacă voi mai investi la anul, pentru că la situaţia economică din România nu este de investit. Şi fotbalul este o reflectare a întregii vieţi economice, mai puţin sociale. E un sport în care 17 echipe pierd şi una singură eventual câştigă ceva. E greu, vedeţi ce se întâmplă la echipe precum CFR Cluj sau Galaţi, care acum câţiva ani făceau 20 de milioane de euro din câştigarea campionatului şi participarea în grupele Ligii Campionilor. Sunt jucători neplătiţi de 16 luni. La noi, în 9 luni, sunt peste 50 de milioane de lei, e adevărat şi cu investiţiile în infrastructură, cheltuiţi la Astra. Iar banii ăştia trebuie să vină dintr-o altă activitate economică, pentru că din fotbal nu scoţi bani”, a declarat Ioan Niculae, la sport.ro, citat de Digi Sport.

Oficialul grupării giurgiuvene a precizat că în cazul preşedintelui clubului, Dinu Gheorghe, s-a ajuns la o înţelegere de reziliere a contractului pe cale amiabilă.

„Nu cunosc care e motivaţia. Dar nu e vorba de o demisie, e vorba de o înţelegere între mine şi el ca de la 1 noiembrie să reziliem pe cale amiabilă contractul”, a completat patronul Astrei. 

Astra Giurgiu - Celtic se va disputa joi, 6 noiembrie, de la ora 20:00 și va în direct la Digi Sport 1. Partida va putea fi vizionată și pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro, exclusiv pentru abonații de internet ai RCS-RDS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri