Iordănescu jr., afară de la Steaua după doar 3 săptămâni

Data publicării:
alex

Fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu, Alexandru Iordănescu, a semnat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni un contract cu Steaua, urmând să joace la echipa a doua a clubului. Iordănescu jr. nu a rezistat însă prea mult timp în curtea „roș-albaștrilor”, scrie digisport.ro.

alex

În urmă cu câteva zile, Iordănescu cel mic a fost îndepărtat de la echipă. Conducerea a fostnemulțumită de atitudinea jucătorului la antrenamente și în timpul meciurilor la care a fost rezervă neutilizată.

Conform surselor Digi Sport, la meciul dintre Steaua 2 și CS Podari, încheiat cu victoria roș-albaștrilor, Iordănescu jr. a fost doar rezervă iar la finalul jocului a avut o ieșire nervoasă deoarce nu a fost utilizat.

După acest gest, Alex Iordănescu și-a cerut scuze antrenorului de la echipa a doua a Stelei, însă conducerea clubului nu a trecut peste gesturile băiatului fostului selecționer și a decis să-i rezilieze contractul care era valabil pe un sezon.

La acea partidă a asistat și Anghel Iordănescu care s-a declarat extrem de încântat că fiul său semnase cu Steaua.

„Am avut un motiv special să vin aici. Sincer, a fost o surpriză pentru mine faptul că Alex a semnat cu Steaua. Vă dați seama că m-am bucurat, fiind stelist”, a spus fostul selecționer la acea vreme.

În vârstă de 22 de ani, fiul fostului selecţioner al României evoluează pe postul de mijlocaş central, este stângaci, a făcut junioratul la Steaua, iar ultima oară a evoluat la Concordia Chiajna.

Alex Iordănescu a evoluat pentru roş-albaştrii în meciul pierdut la Alexandria, scor 0-1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri