Iordănescu, nemulțumit de egal, i-a criticat pe jucători: „Ar fi trebuit să vină cu un plus!”

Data publicării:
anghel iordanescu

„Trebuia să închidem jocul la ocaziile pe care le-am avut”, a spus tehnicianul României, care a fost dezamăgit de aportul adus de jucătorii intrați pe parcursul reprizei secunde.

De critici nu a scăpat nici Denis Alibec, titular în premieră la echipa națională. Selecționerul i-a transmis că ar fi trebuit să ofere mai mult, la un meci atât de important pentru el, dar îi lasă timp să demonstreze că este un atacant care poate să tragă echipa după el.

„Nu am controlat jocul. Din punctul meu de vedere, am făcut o primă repriză bună, am avut inițiativa, am încercat să controlăm jocul prin posesie. Pot spune că trebuia să închidem jocul la ocaziile pe care le-am avut și altul ar fi fost rezultatul final. Mai consider că în repriza a doua am scăzut în joc. Jucătorii care au intrat în repriza a doua ar fi trebuit să vină cu un plus, care ar fi trebuit să dea potență jocului”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul meciului România - Congo 1-1.

„Haideți să îl lăsăm pe Denis Alibec să arate ceea ce poate. Sunt convins că poate mai mult, sunt convins că poate să tragă echipa după el, dar pentru astăzi cred că la primul meci ca titular putea să ne ofere mai mult”, a mai spus selecționerul României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri