Jucătorii naționalei au fost jefuiți în Kazahstan

Data actualizării: Data publicării:
20161011_112331_resized2

Zece jucători ai naționalei de fotbal - aflați în Kazahstan - au rămas fără bani și obiecte personale. Au constatat furtul după ce s-au întors în camerele de hotel de la antrenament.

20161011_112331_resized2

Tricolorii s-au antrenat în dimineața partidei cu Kazahstan, cea care va începe la ora 19:00 și se va disputa pe „Astana Arena”, într-una dintre sălile Hotelului ”Rixos”, din Astana, un stabiliment de cinci stele.

După exercițiile de stretching, fotbaliștii lui Christoph Daum au revenit în camere, mai ales că urma și masa de prânz.

Mai mulți componenți ai echipei naționale, printre care Hoban și Stancu, au constatat că au fost jefuiți.

Se pare că Alin Toșca (Steaua București) a fost jefuit de suma de 250 de euro, în timp ce paguba celorlalți tricolori a fost de 100 de euro. 

Cei șase jucători au fost prădați și de lei - unuia dintre fotbaliști i-a dispărut, spre exemplu, suma de 300 de lei -, dar și ruble. De asemenea, unui alt păgubit i-a fost luată tableta, iar altuia un parfum.

Jaful a fost reclamat imediat echipei de securitate a hotelului. Șefii hotelului le-au transmis oficialilor FRF că se vor uita pe camere și că vor ancheta cu minuțiozitate acest incident.

Astăzi, de la ora locală 22:00 (19:00 ora României), la Astana, reprezentativa României întâlnește Kazahstanul într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri