Keșeru va avea nevoie de operație după meciul cu Muntenegru

Data publicării:
keseru

Neamțul Christoph Daum a debutat cu o remiză pe banca naționalei „tricolore” la capătul unei partide cu un final dramatic. Stanciu a ratat în prelungiri o lovitură de la 11 metri obținută de Claudiu Keșeru. Vârful lui Ludogerts a ieșit destul de șifonat în urma contactului cu fundașul muntenegrean și va fi operat în zilele următoare, scrie digisport.ro.

keseru

Trimis pe teren în minutul 90 al disputei de pe Cluj Arena, Claudiu Keșeru (foto) a obținut penalty-ul care îi putea aduce României cele trei puncte în disputa cu Muntenegru. În minutul 95, Săpunaru a aruncat lung de la margine, unul dintre fundașii oaspeților a respins greșit, mingea a ajuns la Keșeru, atacantul a fost mai rapid decât Savic și a lovit balonul cu capul, fiind apoi tamponat serios de către apărătorul muntenegrean. Centralul Anthony Taylor a indicat punctul cu var, în timp ce Keșeru a rămas întins pe gazon primind minute bune îngrijiri.

De altfel, atacantul campioanei Bulgariei părea destul de amețit și după fluierul de final al arbitrului. După primele investigații, lucrurile nu arată prea bine pentru internaționalul român. Keșeru a suferit o fractură de pomete și va fi operat în zilele următoare. Vârful lui Ludogorets va trebui să evolueze cu o mască între patru și șase săptămâni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri