Sari la conținut

Liga 1. CSM Iași - Dinamo, 3-1

Dinamo a terminat cu o înfrângere meciurile din campionat din 2016. La Iaşi, alb-roşiii au deschis repede scorul, dar gazdele au revenit şi au întors rezultatul şi datorită celor două penalty-uri pe care le-au primit.

Fără Gnohere şi Nemec, Dinamo a deschis scorul la Iaşi prin Nedelcearu, în minutul 7. Apoi, Vali Lazăr putea să dubleze avantajul "câinilor", dar a tras puţin pe lângă poartă.

Gazdele au primit penalty în minutul 24, cand Oliva l-a faultat în careu pe Bosoi, iar Andrei Cristea a transformat fără emoţii.

Ieșenii puteau conduce la pauză, dar Vasile Gheorghe a irosit o ocazie uriaşă.

Repriza a doua a început cu şutul lui Creţu puţin peste poarta lui Brănescu. La faza următoare, portarul lui Dinamo l-a blocat excelent pe Cristea, scăpat singur.

Dinamo a rămas în zece după ce Busuladzic a luat roşu pentru un fault la Creţu.

Moldovenii au profitat de jucătorul în plus, iar Ştefănescu a marcat pentru 2-1.

Pe final, Brănescu l-a oprit prin fault pe Moldovan, iar Colţescu le-a acordat ieşenilor a doua lovitură de la 11 metri. Vasile Gheorghe a fost cel care a executat şi care a stabilit scorul final, 3-1 în favoarea moldovenilor.

Dinamo nu intră în vacanţă după înfrângerea de la Iaşi. Are meci în semifinalele Cupei Ligii, cu Steaua, joi, în direct la Digi Sport 1, de la ora 20:30.

Sursa: Digi24