Liga 1 revine la Digi Sport în acest week-end cu primele nouă partide din retur

Data publicării:
dorin rotariu simona taranu si gicu grozav

Spectacolul fotbalistic continuă şi sâmbătă, când capul de afiş al primei etape a returului Ligii 1 este ţinut de meciul dintre Oţelul şi Dinamo Bucureşti. Partida începe la 20.30 si este transmisă pe Digi Sport 1. Ea este precedată de meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Botoşani, de la ora 18.00.

Seria meciurilor din Liga 1 ce pot fi urmărite GRATUIT în reţeaua DIGI continuă cu marele derby al primei etape a returului, Steaua-Rapid. Meciul este în direct pe Digi Sport 1, de la 20.30. În aceeaşi zi, tot pe Digi Sport 1, microbiştii pot urmări, de la 15.30, meciul dintre Astra Giurgiu şi Concordia Chiajna, iar de la 18.00 clujenii de la Universitatea îi întâlnesc, pe teren propriu, pe cei de la Târgu Mureş.

Prima etapă a returului se încheie luni, cu alte două partide, transmise în direct de către Digi Sport 1. De la 18.00 Ceahlăul Piatra Neamţ întâlneşte pe CFR Cluj, iar Pandurii Târgu Jiu joacă acasă împotriva celor de la CSU Craiova, de la 20.30.

Pentru a promova debutul Ligii 1 vedetele Digi Sport au luat parte la o şedinţă foto inedită. Prezentatoarele Jurnalelor de ştiri Digi Sport Simona Ţăranu, Raluca Hogyes, Camelia Bălţoi şi Laura Teodoru si comentatorii Digi Sport Ionuţ Angheluţă, Dan Ştefănescu şi Mădălin Negoiţă au pozat alături de vedetele echipelor de fotbal Steaua, Dinamo şi Rapid.

Liga 1 este, din 20 februarie, ÎN DIRECT şi GRATUIT, accesibilă în reţeaua DIGI.

Toate partidele din Liga 1 vor fi transmise și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro  și pe m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri