LIGA I. Astra Giurgiu - CFR Cluj 3-3. Arbitrul le-a dat o mână de ajutor oaspeţilor

Data publicării:
astra cfr

Astra a avut parte de un început perfect de meci în faţa echipei care a eliminat-o din semifinalele Cupei cu patru zile înainte. Fatai a deschis scorul după neatenţia lui Vasile Maftei, în minutul 8, şi tot el a dublat avantajul gazdelor după doar două minute. 

Arbitrul Adrian Cojocaru a fost eroul negativ al meciului, acesta acordându-le oaspeţilor o lovitură de la 11 metri şi eliminare pentru Ben Yousef, după un fault numai de el văzut. Mai mult, antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, a fost trimis în tribune pentru proteste, iar Mureşan a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 16.

CFR a rămas în atac, iar Maah a restabilit egalitatea în minutul 33, după centrarea lui Diogo Valente.

A fost 3-2 pentru Astra la pauză, prin golul marcat de Takayuki în minutul 39, după o pasă a lui Florescu.

În repriza secundă, Maah şi Maftei au trecut pe lângă egalare, şuturile lor nimerind barele porţii lui Lung, însă portarul Astrei nu a mai avut ce face în minutul 82, când Maah a dus scorul la 3-3.

Mai mult, clujenii puteau pleca cu toate punctele de la Giurgiu, dacă Mureşan n-ar fi tras şi el în bară.

Au jucat echipele:

Astra Giurgiu: Lung - Măţel, Mureşan, Ben Yousef, Morais - Florescu, Seto - Budescu (Găman '25), De Amorim (Enache '59), Bukari (Bărboianu '53) - Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă

CFR Cluj: Stăncioiu - Panin, Maftei, Rada, Sepsi - Obiora (Vass '90), Mureşan, Valente, Ronny (Buş '60) - Maah, Weldon (Hora '64). Antrenor: Eugen Trică

Cartonaşe galbene: Florescu '19, Bărboianu '90+1 / Weldon '21, Obiora '23, Mureşan '64

Cartonaş roşu: Ben Youssef '13

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat la cele două linii de Adrian Ghinguleac şi Dragoş Iliescu. Rezervă a fost Cătălin Popa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri