LIGA I. CFR Cluj – Steaua 0-0. Roş-albaştrii acuză că li s-a anulat un gol valabil

Data publicării:
cfr steaua

Cea mai controversată fază a duelului dintre CFR Cluj şi Steaua s-a petrecut în minutul 30, atunci când roş-albaştrii au cerut gol la mingea respinsă de Felgueiras după lovitura de cap a lui Rusescu. Reluările au părut să îi dea dreptate atacantului stelist, însă arbitrul Ovidiu Haţegan nu a fost impresionat de protestele golgeterului stelist.

Rusescu a avut şansa golului şi în repriza a doua, dar a trimis alături după centrarea lui Adi Popa. Campioana en-titre a avut cea mai mare ocazie a meciului: Maftei a nimerit bara după un corner executat de Deac, iar duelul din Gruia s-a încheiat cu o remiză albă.

A fost al treilea egal consecutiv al steliştilor, pe care apropierea de titlul cu numărul 24 i-a făcut să uite cum se câştigă un meci în Liga .

Au jucat echipele:

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo (Rada '61), Camora - Maftei, Muniru - Hora (Bjelanovici '89), Rui Pedro, Deac - Maah (Weldon '66). Antrenor: Eugen Trică.

Steaua: Tătăruşanu - Rîpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Gardoş (Prepeliţă '46), Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu (Nikolici '84), Tănase (Tatu '61) - Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Piccolo '48, Rada '87 / Prepeliţă '53, Chipciu '83

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Cristian Nica, Valentin Avram (asistenţi) - Paul Uinmatan (rezervă)

Rusescu: Eu am văzut mingea în poartă

Raul Rusescu era nemulțumit de prestația atacului Stelei, care nu a reușit să perforeze poarta celor de la CFR Cluj, în derby-ul etapei.

"Ăsta este fotbalul. Dacă nu marcăm se termină 0-0. Trebuie să ne concentrăm mai mult. La faza din minutul 30 eu am văzut mingea în poartă. Asta este, a fost decizia arbitrului, n-avem ce să facem. Nu ne îngrijorează faptul că nu vin victoriile, dar am întâlnit echipe puternice”, a declarat golgeterul Stelei la DigiSport. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri