LIGA I. Concordia Chiajna - CSMS Iaşi 1-1. Oaspeţilor le-a fost refuzat un penalty în ultimul minut

Data publicării:
picture width 430 crop 1 5187f5b495f9cf1812000001

Soarta meciului ar fi putut fi însă alta, dacă ieşenilor nu le-ar fi fost refuzat un penalty în minutul 90, când arbitrul Alexandru Tudor nu a acordat lovitură de la 11 metri la o fază în care mingea l-a lovit în mână pe fundaşul Concordiei, Sorin Ghionea. 

„Știu că n-a fost cu intenție, pentru că-l cunosc pe Alexandru Tudor, dar sunt convins că nu a văzut faza, întrucât aici a fost penalty clar”, a declarat la DigiSport președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea.

Gazdele au deschis scorul prin Purece, în minutul 37, dintr-un penalty acordat pentru un fault în careu comis de Onofraş asupra lui Bambara.

Egalarea a survenit după zece minute, când Moutinho a înscris din apropiere, la o greşeală a portarului Niţă, care a scăpat balonul în faţă. 

Au jucat echipele:

Concordia Chiajna: Niţă - Savin (Novac '90), Leca, Ghionea, Bambara - S. Pană, Ispir - Serediuc, Purece, Coşereanu (Popovici '60) - Welington . Antrenor: Ilie Stan.

CSMS Iaşi: Irimia - Mitici, Tincu, Avrămia, Ţigănaşu - Milea - Onofraş (Cl. Ionescu '46), Cl. Tudor (Semenenko '75), Moutinho, Ciucur (Bădic '87) - Pătulea. Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: S. Pană '38, Popovici '80 / Ţigănaşu '78, Ciucur '80.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Micloş Nagy, Valentin Avram (asistenţi) - Florin Miron (rezervă).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri