LIGA I. CSMS Iaşi – Astra Giurgiu 0-2. Sorin Cârţu: Dacă mi se cere, eu şi mâine plec

Data publicării:
SORIN CARTU 4854565-Mediafax Foto-Cosmin Dan

CSMS Iaşi se poate considera cu un pas în eşalonul secund, după înfrângerea cu 2-0 suferită pe teren propriu în faţa Astrei Giurgiu. Antrenorul Sorin Cârţu a declarat că este dispus să-şi dea demisia, iar Florin Prunea crede că nici Mourinho n-ar putea face mai mult.

Prin victoria de la Iaşi, a prima după două etape în care giurgiuvenii nu au câştigat decît un punct, Astra a reintrat în lupta pentru un loc pe podium. Golurile au fost marcate de Budescu, în minutul 9, şi de Ivanovski, în minutul 85. 

În minutul 62, George Florescu, rezervă la Astra, a primit cartonaşul roşu la marginea terenului, după ce a înjurat unul dintre arbitrii asistenţi după o fază în care au fost implicaţi Fatai şi Creţu.

Au jucat echipele:

CSMS Iaşi: Irimia - Mitic, Creţu, Tincu, Vladu - Milea - Onofraş, Cl. Tudor (Semenenko '46), Ciucur - Moutinho (Cl. Ionescu '71), Pătulea (Herghelegiu '79). Antrenor: Sorin Cârţu

Astra Giurgiu: Lung - Măţel, Ben Youssef, Mureşan, J. Morais - Enache, Takayuki, Yahaya, Tembo (De Amorim '84) - Budescu (Bărboianu '90+2), Fatai (Ivanovski '76). Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaşe galbene: Mitic '44, Moutinho '44 / Măţel '27, Takayuki '77, Ben Youssef '86

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Octavian Şovre, Gabriel Stroe (asistenţi) - Marius Omuţ (rezervă)

La meci au asistat aproximativ 3.500 de spectatori.

Prunea: Nici Mourinho nu putea face mai mult

Antrenorul ieşenilor, Sorin Cârţu, a declarat după meci că este dezamăgit de atitudinea arătată de jucătorii săi şi că, dacă i se cere, poate pleca de la echipă şi mâine.

"Sunt dezamăgit de atitudinea arătată de jucătorii mei astăzi. Au fost blazaţi, resemnaţi. În momentul de faţă sunt confuz şi nici nu mai ştiu ce să spun. Este o situaţie umilitoare pentru mine. Dacă mi se spune, eu şi mâine plec de la echipă. Profesional eu nu am nimic ce să-mi reproşez", a spus Cârţu.

La rândul său, preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat: „Trebuie să jucăm până la capăt. Punctele importante le-am pierdut cu Severin, Viitorul şi Chiajna. Astăzi am întâlnit o echipă mult mai bună, care trage la cupele europene. Repriza a doua a fost jenantă. În astea ultime etape putea să vină şi Mourinho la Iaşi că nu ştiu dacă putea să facă mai mult".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri