LIGA I. Dinamo – Ceahlăul 1-1. Repetiţie neconcludentă pentru derby-ul cu Steaua

Data publicării:
alexe

 

În faţa a exact 9.468 de spectatori, moldovenii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Lukanovici, în minutul 23. Acesta a interceptat o minge venită de la dinamovistul Scutaru şi a înswcris pe sub Bălgrădean, din interiorul careului. 

Egalarea a survenit în minutul 66, când Alexe a primit o pasă de la Cristea l-a driblat pe portarul Jovic şi a marcat.

Au jucat echipele:

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Scutaru (Tudose '46), Grigore, Muşat - Matei, Dandea, Stănescu (Dănciulescu '63), Curtean (Axente '78) - Alexe, Cristea. Antrenor: Cornel Ţălnar

Ceahlăul: Jovici - Rusu, Marc, Cazan, Barna - Achim, Onciu - Titone (Bădescu '53), Golubovici, Gheorghiu (Stana '57) - Lukanovici (Ichim '86). Antrenor: Costel Enache

Cartonaşe galbene: Tudose '70 / Jovici '90

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de Bogdan Velicu şi Bogdan Gheorghe. Rezervă a fost Mihai Amorăriţei.

Cornel Ţălnar: Avem un lot foarte subţire

"Există dezamăgire, dar la lotul pe care îl avem asta e situaţia. Am înţeles că am avut şi două penalty-uri, dar nu pot să mă pronunţ. Din păcate am făcut un egal, am încasat un gol pe o greşeală impardonabilă a lui Scutaru şi am pierdut două puncte foarte importante azi. Situaţia este destul de complicată la ora actuală, jocul nu se mai leagă, nu am reuşit să găsim un înlocuitor pentru Cătălin Munteanu. Lotul este foarte subţire, a trebuit să schimb tot sistemul odată cu accidentările lui Munteanu şi Boubacar. Mâine voi afla dacă Boubacar va putea juca cu Steaua", a declarat după meci antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar.

În perspectiva meciului cu Steaua, tehnicianul a recunoscut că în acest mom,ent există o mare diferenţă între echipa sa şi cea din Ghencea: "Va fi foarte greu. Am înţeles că ei îşi menajează titularii în meciul de azi (n.r. - cu Gloria Bistriţa), pentru a-i avea la dispoziţie în meciul cu noi. Va fi complicat, vom face tot ce depinde de noi, dar la ora actuală este o mare diferenţă între lotul Stelei şi cel al lui Dinamo".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri