LIGA I. Dinamo – Viitorul Constanţa 2-3. Puştii lui Hagi s-au salvat de la retrogradare

Data publicării:
viitorul-1

În faţa unor tribune în care se aflau doar femei şi copii, Dinamo fiind sancţionată pentru incidentele de la derby-ul cu Steaua, Viitorul Constanţa a început bine meciul şi a reuşit să deschidă şi scorul prin Lazăr, în minutul 11. 

Dinamo a egalat însă repede, după doar cinci minute, când veteranul Dănciulescu a înscris cu o lovitură de cap.

În repriza a doua, Alexe a reuşit în minutul 50 să întoarcă rezultatul în favoarea lui Dinamo şi, cu 15 goluri, a urcat pe locul al doilea în clasamentul golgeterilor, l-a egalitate cu Bokila de la Petrolul.

Bucuria dinamoviştilor a durat doar până în minutul 62, când Chiţu a restabilit egalitatea după o centrare a lui Bălaşa.

Viitorul a dat lovitura în ultimele secvenţe ale jocului. Portarul dinamovist Bălgrădean a gafat la un corner, iar Bălaşa a trimis în poartă din careul mic.

Au jucat echipele:

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Dandea (Curtean '46), Muşat - Strătilă (Axente '87), Grigore, Boubacar, Matei - Dănciulescu (Cristea '74), Alexe. Antrenor: Cornel Ţălnar

Viitorul Constanţa: Vâtcă - Bejan, Larie, Puţanu, Bălaşa - Benzar - Chiţu, Nikolov (Onicaş '73), Lazăr, Cârstocea (Cristocea '56) - Alibec (Mitriţă '84). Antrenor: Cătălin Anghel

Cartonaşe: Dănciulescu '43, Grigore '69 / Puţanu '35, Bejan '85, Vâtcă '90+3

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe şi Daniel Hulubei. Rezervă a fost Marius Bocăneală.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri