Liga I, etapa a noua, din 10 mai: Partide cu miză la titlul de campioană a României, la Digi Sport 1

Data publicării:
Fotbal Club

Spectacolul Ligii 1 revine în forţă la Digi Sport în acest sfârşit de săptămână, când sunt programate două partide capitale în vederea stabilirii noi campioane a României. Rămasă în cursa pentru titlu după victoria repurtată în etapa precedentă la Craiova, FCSB nu concepe să obţină sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, un alt rezultat decât un succes la Sfântu Gheorghe, pe terenul celor de la Sepsi. De partea cealaltă, CFR Cluj va primi duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, vizita Universităţii Craiova. Elevilor lui Dan Petrescu le este suficient un singur punct pentru a-şi asigura matematic locul 1 la finalul campionatului.

Partida Sepsi vs FCSB va fi analizată în cadrul emisiunii Fotbal Club, unde moderatorul Radu Naum îi va avea invitaţi sâmbătă, de la ora 20:00, pe Ilie Dumitrescu, Helmuth Duckadam şi Cristian Geambaşu. Pentru duminică, Digi Sport a pregătit un adevărat tur de forţă, cu ocazia întâlnirii dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova. În studioul de la Bucureşti, Radu Naum îi va avea alături pe Gabi Balint şi Ionel Dănciulescu, în timp ce la stadionul din Gruia va exista un studio unde se vor afla Dan Filoti şi Ion Crăciunescu.

Până la întâlnirea directă FCSB - CFR din ultima etapă, între cele două formaţii trebuie să fie o diferenţă de maximum două puncte pentru ca echipa lui Teja să mai spere la titlu. În cazul unui număr egal de puncte, ardelenii vor fi campioni, deoarece echipei pregătite de Mihai Teja i-a fost rotunjit punctajul în plus la capătul sezonului regulat.

În ecuaţia titlului intră din nou şi Craiova. Oltenii au ieşit din lupta pentru prima poziţie, dar pot arbitra soarta campionatului, mai ales că sunt ameninţaţi direct de Viitorul cu pierderea ultimului loc de pe podium. În cazul în care vor termina pe locul 4 în clasament şi Astra Giurgiu se va impune în finala Cupei României, contra Viitorului, craiovenii vor rata preliminariile Europa League. În aceste condiţii, partida CFR – Craiova de sâmbătă ar putea fi decisivă pentru şansele oltenilor la locul trei. O eventuală victorie a trupei lui Papură va amâna deciderea titlului pentru ultima rundă, când FCSB şi CFR se vor întâni în meci direct pe Arena Naţională.

Televiziunile Digi Sport oferă iubitorilor sportului cu balonul rotund acces la cele mai importante campionate europene de fotbal, UEFA Champions League, Europa League, La Liga și Bundesliga. Formula 1, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei se văd, de asemenea, la Digi Sport. Fanii tenisului se bucură în exclusivitate la Digi Sport de 50 de turnee WTA, între care turneul de la Madrid, competiție în care Simona Halep va juca astăzi, 10 mai 2019, în semifinale. Digi Sport difuzează și turneele ATP 1000 și 500, Fed Cup și Cupa Davis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri