Liga 1: FCSB-Dinamo, 1-1 în etapa a 12-a. Meci marcat de incidente

Data actualizării: Data publicării:
fcsb dinamo Inquam Photos Octav Ganea20191005204217_OGN_0617-01
Foto: Inquam Photos . Octav Ganea

FCSB şi Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză.

Înaintea meciului, Jandarmeria București a anunțat că trei suporteri au încercat să intre pe Arena Națională cu materiale pirotehnice, fapt pentru care s-au luat măsurile legale.

Cu peste 30.000 de oameni în tribune, FCSB și Dinamo au făcut spectacol încă din primele minute. Primul gol a venit repede, după doar nouă minute. Oaspeții au deschis scorul în urma unei faze fixe. Denis Ciobotariu a marcat cu capul, după un corner executat din partea dreaptă de căpitanul Dan Nistor. FCSB a ieșit mai mult la joc, a început să domine partida și a restabilit egalitatea în minutul 28. Florinel Coman a marcat cu un șut din interiorul carerului, la colțul lung, după mai multe driblinguri ale lui Florin Tănase, relatează Mediafax.

În partea a doua, FCSB a fost mai incisivă și a ratat câteva ocazii importante, prin Harlem Gnohere și Florinel Coman. Atacantul francez a cerut, la o fază din ultimele 20 de minute, o lovitură de pedeapsă, după un fault al lui Mihai Popescu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Dinamo a ieșit în evidență prin fazele fixe executate de Dan Nistor, dar Daniel Popa și Mattia Montini nu au fost prea inspirați în fața porții.

După această remiză, cele două rămân pe locurile 9 și 10 în clasament. FCSB are 15 puncte, iar Dinamo cu unul mai puțin, 14.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri